Kontakta oss


Vi på Goggolek.se strävar efter att erbjuda en enastående kundservice och svara på alla dina frågor och funderingar. Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss för att få den support och hjälp du behöver.

Vi finns här för att hjälpa dig på bästa sätt och se till att din upplevelse hos oss på Goggolek.se blir så smidig och trevlig som möjligt. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om våra produkter, din beställning, leverans eller om du behöver hjälp med någonting annat. Vi är här för att hjälpa och ser fram emot att höra från dig!1. Kundservice via telefon:

Vi finns tillgängliga via telefon för att svara på dina frågor och ge support. Ring oss på: 0738105885 under följande tider:

Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00.


2. Kundservice via e-post:

Om du föredrar att kommunicera via e-post, är du välkommen att skicka ett meddelande till oss på: [email protected]. Vi strävar efter att svara så snabbt som möjligt, och du kan förvänta dig svar inom 24 timmar under våra öppettider:

Måndag - Fredag: 09:00 - 18:00.

3. Kontaktformuläret nedan:

Du kan också välja att använda dig av kontaktformuläret nedan, glöm inte fylla i alla kontaktuppgifter så vi kan återkomma.Här finns vi

Södra Storgatan 10
57531 Eksjö
Sverige
0738105885